Adiós tarifa plana. Hola transparencia total.

Creemos en la inversión libre

Una situació injusta

Des dels seus orígens, la borsa ha estat reservada a les elits. Ni el pas dels segles, ni les grans revolucions tecnològiques han posat la inversió a l’abast de tothom.

Por eso creamos Ninety Nine

En Ninety Nine siempre hemos considerado que los mercados financieros deben ser accesibles a TODAS las personas.

Que TOTS mereixem una oportunitat de fer alguna cosa més amb els nostres estalvis que tenir-los en un compte bancari, subjectes a comissions.

La solució per a tots

La nostra missió és democratitzar la borsa i fer-la accessible al 99 % de la població.

Cansats de pagar comissions altes a intermediaris, hem desenvolupat la tecnologia que permet que TOTHOM inverteixi en borsa amb unes condicions justes.

El nostre primer pas

Creiem que experimentar és la millor manera d’aprendre. Per això, primer vam crear una app perquè TOTS poguessin iniciar-se en borsa amb un simulador virtual. Sense pèrdues ni guanys econòmics. Vam buscar la manera d’acostar el funcionament de la borsa a aquest 99 % de les llars que mai ha invertit en borsa.

El salt de la
virtualitat a la realitat

L’interès que van demostrar milers d’usuaris ens va animar a fer el gran salt. Vam començar a treballar en una aplicació d’inversió real que permet operar en borsa a qualsevol persona a molt baix cost, amb qualsevol import i d’una manera senzilla i intuïtiva.

El canvi ha començat, uneix-te a la revolució!

Amb Ninety Nine, invertir ja no és una activitat exclusiva, reservada als experts o als patrimonis alts. Posem la inversió en borsa a l’abast del 99 % de la població. Sense tecnicismes, sense complicacions, sense comissions altes, amb una transparència absoluta. T’hi apuntes?

Por fin invertir ya no tiene excusa.

Con Ninety Nine no necesitas ser un pro. Es sencillo, seguro y puedes empezar en minutos.